Joggal tehetjük fel a kérdést: mi ez az újabb őrület?
A P90X egy olyan valami amire minden ember vágyott világ életében. Mindenki szeretne jó testet. Ehhez készült a P90X kifejezetten otthon végezhető edzésprogram amihez csak egyetlen egy dolog kell. Kitartás. Amely ha megvan akkor 90 nap alatt strandon szemet vonzó testet farag neked. Ez nem testépítés, csak alakformálás. Sokan a két dolgot keverik. Valaki olyan testre vágyik amivel az ajtón nem fér be. Nekik van az edzőterem. :)
A program néhány DVD-ből áll amin egy pasas ugrándozik, és izomfájdalmat nem kímélve adja az instrukciókat.
Interneten tömegével találhatóak videók a hihetetlen átalakulásokról, így kipróbálom Én is mit tud ez a pár disc.
A komplett edzésterv 90 napos, így várhatóan júniusra ki lehet mondani mit is jelentett nekem ez a 3 hónap.........
Mindenki maga döntheti el mire van igénye, hajlandósága, és türelme. Sokan bírálják az edzést az otthon melege miatt, mondván aki izmot akar az menjen az edzőterembe emberek közé különben értelmetlen. Hát ez egy jó nagy badarság. Az izmokhoz sem edzőterem, sem pedig társaság nem kell, csak mint minden máshoz: Kitartás. De azt nem tagadom, hogy egy nagy tükör jól jön :)

2011. április 6., szerda

Jóga, Core synergistics

A tegnapi jóga óra elég brutál volt ahhoz képest, hogy a hölgyike azt mondta akkor ma tartunk egy "laza órát".
Hátam, vállam, derekam, lábam, mindenem fájt utána :) elég komolyan be vannak most feszülve az izmaim. Tegnap rá is jöttem gyorsan hogy nem véletlen van beiktatva a programba ez a "lazulós" hét. Valahol még jó is esett a fájdalom, meg a nyújtás.
Ma volt az első Core synergistics óra. Hát mit mondjak, jól beleizzadtam. Viszont kicsit kezdek sajnos türelmetlenné válni. Lehet ez a megfeszített 3 hét utánni kis fellélegzés miatt van. Vágyat érzek a súlyzózásra már is. Várom már nagyon a következő hetet amikor megint izmaim végső erejéig lehet edzeni őket.
A port természetesen most is kitartóan iszom reggel, és edzés után, hiszen ebben a pihenős időszakban épül csak igazán a test :) vagyis remélem :)
Karola! tessék a profilt visszalőni mert ne mérem el megint a blogod :)

2 megjegyzés:

  1. Okkkk :) Gyere-gyere, épp ma tettem be képet a "fantasztikus" átalakulásomról :D

    Nekem is nagyon hiányoztak a súlyzós gyakorlatok a levezető hétben, de kell a pihenés, nem véletlenül lett ez így kitalálva :) Úgyhogy türelem... :)

    VálaszTörlés