Joggal tehetjük fel a kérdést: mi ez az újabb őrület?
A P90X egy olyan valami amire minden ember vágyott világ életében. Mindenki szeretne jó testet. Ehhez készült a P90X kifejezetten otthon végezhető edzésprogram amihez csak egyetlen egy dolog kell. Kitartás. Amely ha megvan akkor 90 nap alatt strandon szemet vonzó testet farag neked. Ez nem testépítés, csak alakformálás. Sokan a két dolgot keverik. Valaki olyan testre vágyik amivel az ajtón nem fér be. Nekik van az edzőterem. :)
A program néhány DVD-ből áll amin egy pasas ugrándozik, és izomfájdalmat nem kímélve adja az instrukciókat.
Interneten tömegével találhatóak videók a hihetetlen átalakulásokról, így kipróbálom Én is mit tud ez a pár disc.
A komplett edzésterv 90 napos, így várhatóan júniusra ki lehet mondani mit is jelentett nekem ez a 3 hónap.........
Mindenki maga döntheti el mire van igénye, hajlandósága, és türelme. Sokan bírálják az edzést az otthon melege miatt, mondván aki izmot akar az menjen az edzőterembe emberek közé különben értelmetlen. Hát ez egy jó nagy badarság. Az izmokhoz sem edzőterem, sem pedig társaság nem kell, csak mint minden máshoz: Kitartás. De azt nem tagadom, hogy egy nagy tükör jól jön :)

2011. március 31., csütörtök

Kempo. Még 1 nap és kezdődik a 2 szakasz

A második szakasz Jógával indul ami nálam szombatra esik, a csoportos jóga órám meg kedden van :)
Így keddig még az első szakasz szerint csinálom, és a keddi jógával állok rá a Recovery week-re.
Ma kempo volt :) nagyon bejön. Egyik nagy kedvencem, nagyon élvezem, valahogy ki tudom élni magam közben, illetve jólesik teljesen leizzadni közben, érezni ahogy felemésztem azt a fránya zsírt :)
A tegnapi lábtréning után megint kegyetlen izomlázam volt a bokámtól a derekamig. Nagyon Örülök hogy 3 hét távlatában olyan változások vannak hogy a lábam feszesebb, kezd izmosodni, a bicepszem növekszik, a mellizmom is egyre jobban emelkedik. Nem tudom hogy más is észlelt e már hasonlót, vagy valami rendelenesség, esetleg a korábbi edzéseim elrontása miatt lehet, de a jobb mellizmom kisebb mint a bal. Valahol olvastam hogy van egy ilyen "általános" férfi probléma. Remélem hogy lassan felzárkózik a baloldalihoz ami nagyon szép formás :) Ha valaki esetleg hasonló problémával küzd, írja meg :)

Karolina!
Ma edzés után a 100% Whey Protein Professional-t ittam. 1 dl tej és 1 dl vízzel vegyítve. Fahéjas mokka ízű. Egész frankó az íze, komolyan mondom felüdülés egy kis édes, kapucíner szeletre hasonlító dolgot inni :) Kicsit enyhíti a szemét kaja meg süti éhséget. Igaz egyik nap betoltam egy szelet tortát szülinap alkalmából. nem az enyém volt, de nem tudtam egy szeletkének ellenállni.
De a Power Protein citromos túró ízben sem rosz. viszont azt is fele víz fele tejben kell feloldani mert vízben borzalmas :)

2 megjegyzés: